Despre Noi

Maral Glass, s-a infiintat din pasiunea si dorinta unor oameni pentru frumos, care si-au propus prin talentul lor, sa aduca confortul in viata oamenilor, acasa, la birou sau in oricare alt spatiu, unde acestia isi petrec majoritatea timpului.

Pornind de aici, zi de zi, actiunile noastre s-au concentrat pe largirea portofoliului de clienti si crearea constanta de relatii de parteneriat, care nu au facut altceva decat sa ne demonstreze ca daca iti doresti cu adevarat ceva, reusesti. Am reusit sa ne ridicam la asteptarile clientilor nostri prin produse si servicii de calitate, fara sa ne abatem de la preferintele acestora.

Astfel, Maral Glass, va pune la dispozitie o gama variata de produse si servicii pentru amenajari interioare si exterioare.

Printre categoriile principale de produse, se numara: usile din sticla, vitrinele pentru magazine, cabinele de dus realizate la comanda, tamplaria PVC si tamplaria din aluminiu, rulourile exterioare din aluminiu, pereti cortina, etc, acestea fiind executate din materiale de cea mai buna calitate.

Privind partea de servicii, specialistii Maral Glass, va ofera: servicii de confectii si montaj tamplarie PVC si tamplarie din aluminiu, constructii de fatade pentru cladiri, confectii si montaj pereti cortina, placari din aluminiu compozit Natural Bond, etc.

Am stiut inca de la inceput ca, pe langa abilitati, cunostinte, talent, pentru a avea continuitate si a atinge succesul, mai este nevoie si de perseverenta, seriozitate, si nu in ultimul rand, de respectarea dorintelor omului care vrei sa-ti devina client. Probabil ca acest lucru, este unul din elementele solide care ne-au ajutat sa ne diferentiem in piata si sa ne pozitionam in top, in preferintele celor interesati de astfel de produse si servicii.

Suntem o echipa care ne-am dezvoltat continuu si care am stiut in orice moment, ca integritatea este baza pentru a lucra responsabil si asumat, astfel reusind sa dezvoltam, sanatos si sigur, compania Maral Glass.

Am fost constienti, in toata aceasta perioada, de faptul ca ce stim acum si modul in care facem lucrurile acum, nu ne va garanta evolutia si in viitor. Din aceste motive, fiecare membru din echipa, a continuat sa invete, sa se informeze, sa se adapteze la noile schimbari, tendinte, tehnologii si sa capete noi abilitati. Astfel, reusim astazi, sa raspundem pozitiv, tuturor exigentelor clientilor nostri si sa ne mandrim cu un portofoliu generos.

Proiectele ajung la noi in faza de idei, iar noi ne asumam sa le dam viata.